Dnes je   -   - 485 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Blog používateľa EURONUMIS.eu

Aj tvoja nová práca môže byť tvojim hobby, EURONUMIS s.r.o.

Miesto práce: Bratislava, Žilina
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu: 01.04.2018
Ponúkaný plat (brutto): 700€ a viac, dohodou

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Sú pre teba pojmy ako numizmatika, filatelia, notafilia ale aj Word, Excel, Facebook,Google, administrácia webu či fakturácia viac než len prázdne slová? Máš chuť učiť sa nové veci, mať vždy prehľad o aktuálnych emisiách a ponuke z celého sveta? Ak je tvoja odpoveď áno a zároveň ťa napĺňa komunikácia s novými ľuďmi a zdieľanie hodnotných informácií, tak ťa radi privítame v našom tíme v Žiline alebo v Bratislave.

Hlavnou náplňou tvojej práce bude:

  • vybavovanie a balenie objednávok komunikácia s poštou a kuriérom,
  • balenie, triedenie a prijem nového tovaru s tým súvisiace pridávanie a upravovanie položiek eshopu,
  • komunikácia s dodávateľmi a riešenie dodávateľských objednávok,
  • správa elektronických komunikačných kanálov - administrácia e-shopu, aktualizácia Facebook profilu, nastavenie a správa internetových reklamných kampaní

Znalosť cudzieho jazyka (angličtina, nemčina, ruština) je výhodou.

Kto sme?
Spoločnosť EURONUMIS s.r.o. vznikla v roku 2008 s cieľom prinášať zberateľským nadšencom možnosť jednoduchšie a prehľadnejšie organizovať svoje zbierky a zároveň ich rozširovať o najrôznejšie kúsky z celého sveta. Prostredníctvom kamenných predajní a internetového obchodu ponúkame široký zberateľský sortiment - od odbornej literatúry cez pomôcky na starostlivosť o Vaše zbierky až po ich komplexné a prehľadné skladovanie. Zároveň neustále monitorujeme trh s mincami a bankovkami a zabezpečujeme tak vždy ich aktuálnu ponuku.
Medzi naše priority patrí kvalita, rýchlosť a spoľahlivosť o čom svedčí aj neustále rastúca základňa spokojných zákazníkov ako aj fakt, že sme sa stali prioritným partnerom poprednej značky Leuchtturm pre Slovensko. Zároveň sme zmluvným partnerom Národnej Banky Slovenska a exkluzívnym partnerom Mincovne Kremnica ako aj partnerom iných bánk a mincovní v Európe a vo svete.
Vzhľadom k tomu, že chceme aj naďalej poskytovať zákazníkom služby v nastavenej kvalite, potrebujeme náš tím rozšíriť o kolegu, ktorý bude zdieľať naše hodnoty a prispievať tak k spokojnosti zberateľskej komunity.

V prípade, že ťa naša ponuka zaujala, neváhaj a zozdieľaj s nami svoj životopis spolu s fotkou.

Zamestnanecké výhody, benefity
- zvýhodnený nákup ponúkaného sortimentu
- motivačný systém odmeňovania a zamestnanecké benefity
- možnosť cestovať a vzdelávať sa

Informácie o výberovom konaní
Počet výberových kôl: 2
Pokiaľ máš záujem o uvedenú pracovnú pozíciu, zašli nám svoj životopis s fotografiou v slovenskom jazyku.
Všetkých uchádzačov budeme priebežne kontaktovať a poskytneme im informácie o ďalšom postupe.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania: 31.3.2018

Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

  • študent strednej školy
  • stredoškolské bez maturity
  • stredoškolské s maturitou
  • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
  • študent vysokej školy
  • vysokoškolské I. stupňa

Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti
Adobe Photoshop - základy
Pokladňa - základy
Corel PHOTO-PAINT - základy
Google AdWords - základy
Microsoft Excel - pokročilý
Microsoft Outlook - pokročilý
Microsoft Word - pokročilý
Vodičský preukaz: B
Pozícia je vhodná pre absolventa: Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • zodpovedný prístup k riešeniu zadaných pracovných úloh
  • nadšenie a vysoká motivácia
  • chuť a ochota pracovať na ďalšom rozvoji osobnosti a vzdelávaní
  • potreba napredovať osobnostne i pracovne
  • samostatnosť v riešení problémov a vzniknutých situácií
  • výborné komunikačné schopnosti,flexibilita

Stručná charakteristika spoločnosti
Sme spoločnosť orientujúca sa na oblasť numizmatiky, filatelie a zberateľstva vo všeobecnosti. Ako popredný predajca a exkluzívny partner značky Leuchtturm ponúkame prostredníctvom internetového obchodu ako aj kamenných predajní v Žiline a Bratislave produkty súvisiace so zberateľským koníčkom - od pinzety, cez lupy, čistiace prípravky až po komplexné úložné systémy pre Vašu zbierku. Okrem zberateľských pomôcok u nás nájdete aj vždy aktuálnu ponuku euromincí, pamätných strieborných aj zlatých mincí a medailí ako aj bankoviek a mincí z celého sveta.
Počet zamestnancov: 2 zamestnanci

Adresa spoločnosti
EURONUMIS s.r.o.
Republiky 1051/12
010 01 Žilina
https://euronumis.eu

Kontakt
Kontaktná osoba: Stanislav Pekár
Tel.: 00421905510685
E-mail: numis@numis.sk

info pre tých ktorý ho poznali :: Opustil nás Karol Masnica

Dňa 22. júna 2015 zomrel vo veku 69 rokov Karol Masnica. Posledná rozlúčka so zosnulým bude 26. júna 2015 o 13:00 hodine v dome smútku v Kysuckom Novom Meste. Česť jeho pamiatke!

info pre tých ktorý ho poznali :: Opustil nás Karol Masnica

MK v ponuke : platinova replika 10 Kčs mince "M.R.Štefánik" z roku 1992 a platinova replika 10 Kčs mince "A.Rašín"

MK v ponuke : platinova replika 10 Kčs mince "M.R.Štefánik" z roku 1992 a platinova replika 10 Kčs mince "A.Rašín"

MK v ponuke : platinova replika 10 Kčs mince "M.R.Štefánik" z roku 1992  a platinova replika 10 Kčs mince "A.Rašín"

10 eur s tematikou Svetové prírodné dedičstvo – Karpatské bukové pralesy

Výsledky verejnej anonymnej súťaže na výtvarný návrh striebornej zberateľskej mince v nominálnej hodnote 10 eur s tematikou Svetové prírodné dedičstvo – Karpatské bukové pralesy

Národná banka Slovenska vyhlásila v decembri 2013 verejnú anonymnú súťaž na výtvarný návrh striebornej zberateľskej mince v nominálnej hodnote 10 eur s tematikou Svetové prírodné dedičstvo - Karpatské bukové pralesy. Táto jedinečná slovensko-ukrajinská lokalita je spolu so starými bukovými lesmi Nemecka zapísaná do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Do súťaže bolo predložených desať výtvarných prác od deviatich autorov. Komisia na posudzovanie výtvarných návrhov pamätných mincí a zberateľských mincí ich hodnotila vo februári 2014. Jej odbornými poradcami boli RNDr. Jana Durkošová, zástupkyňa Ministerstva životného prostredia SR a Ing. Marián Gič, zástupca Správy Národného parku Poloniny.

Na základe odporučenia odbornej komisie schválila Banková rada NBS na realizáciu výtvarný návrh autora Karola Lička, ktorý získal zníženú prvú cenu. Komisia ocenila konzistenciu prístupu k averzu i reverzu a súlad ich kompozície. Návrh podľa jej názoru, ktorý sa stotožnil s názorom odborných poradcov, najlepšie na oboch stranách vystihuje tému po obsahovej i výtvarnej stránke. Na averznej strane autor zobrazil charakteristické kmene bukov a ich koreňový systém s jedným z typických predstaviteľov fauny - rysom ostrovidom. Na reverz si vybral motív rozpadávajúcich sa kmeňov buka a jedle, ktoré sú symbolom kolobehu života v ekosystéme pralesa.

Druhá cena nebola v súťaži udelená, pretože ďalšie návrhy komisiu oslovili predovšetkým jednou stranou. Tretiu cenu získal PhDr. Kliment Mitura. Jeho návrh zaujal kvalitne spracovaným averzom, ktorý má veľmi dobrú úroveň z obsahového i sochárskeho hľadiska. Autor na ňom zobrazil kmeň buka spolu s rodiacim sa novým lesom. Kompozíciu doplnil typickým predstaviteľom fauny - tesárom čiernym. Reverzná strana so zobrazením vlka s mláďaťom však podľa hodnotenia komisie nedosiahla obsahovú a výtvarnú úroveň averzu.

Zníženú tretiu cenu získala medailérka Mária Poldaufová. Aj jej návrh zaujal jednou stranou, v tomto prípade reverznou, ktorá bola hodnotená ako najlepšie vystihujúca zadanú tému. Autorka na nej stvárnila kolobeh života v pralese, ktorý symbolizujú mladé kmene buka, plody buka - bukvice a rozpadávajúce sa práchnivejúce drevo, pri ktorom je zobrazený typický predstaviteľ flóry bukového pralesa - kvet zubačky žliazkovitej. Averznú stanu komisia hodnotila ako menej vydarenú a vyslovila pripomienky k zobrazeniu fauny aj ku kompozícii.

Plánovaný termín emisie striebornej zberateľskej mince je v marci 2015.

Realizácia
2 miesto
3 miesto

20 eur Chránené nálezisko opálov - Dubnícke bane

Strieborná zberateľská minca v nominálnej hodnote 20 eur
Chránený areál Dubnícke bane – nálezisko opálov

Plánovaný termín emisie: 18 jún 2014

Náklad: v bežnom vyhotovení: 2 750 mincí
v proof vyhotovení: 5 300 mincí

Autor výtvarného návrhu: Mária Poldaufová

20 eur Chránené nálezisko opálov - Dubnícke bane
20 eur Chránené nálezisko opálov - Dubnícke bane

100 eur 2014 pripomenutie veľkomoravského panovníka Rastislava

Výsledky verejnej anonymnej súťaže na výtvarný návrh zlatej zberateľskej mince v nominálnej hodnote 100 eur na pripomenutie veľkomoravského panovníka Rastislava

I. cena a realizácia
Mgr. art. Roman Lugár

II. cena
Branislav Ronai

Národná banka Slovenska vyhlásila v júli 2013 verejnú anonymnú súťaž na výtvarný návrh zlatej zberateľskej mince v nominálnej hodnote 100 eur, ktorá je venovaná významnému veľkomoravskému panovníkovi Rastislavovi. Komisia guvernéra NBS na posudzovanie výtvarných návrhov slovenských eurových mincí súťaž vyhodnotila v októbri 2013. Dospela k názoru, že žiadny z jedenástich predložených návrhov nie je vhodný na realizáciu mince. Na jej výtvarný návrh odporučila vypísať užšiu súťaž a na účasť v nej vyzvať autorov troch najlepšie hodnotených návrhov s konkrétnymi požiadavkami na úpravy ich návrhov z výtvarného i obsahového hľadiska. Pripomienky k obsahovej stráne formuloval odborný poradca komisie historik Ján Steinhübel, CSc. Banková rada NBS sa stotožnila s návrhom komisie a rozhodla o vypísaní užšej súťaže, na účasť v ktorej boli vyzvaní autori Mgr. art. Roman Lugár, Miroslav Rónai a Branislav Ronai.

Všetci traja vyzvaní autori sa zúčastnili užšej súťaže a ich návrhy hodnotila komisia koncom novembra 2013. V zmysle jej odporučenia schválila Banková rada NBS na realizáciu výtvarný návrh Mgr. art. Romana Lugára, ktorý získal prvú cenu. Jeho návrh komisiu najviac zaujal po stránke výtvarnej i obsahovej. Autor veľmi dobre a v plnej miere zapracoval do upraveného návrhu všetky pripomienky, čo sa prejavilo výrazným kvalitatívnym posunom najmä v modelácii fiktívneho portrétu Rastislava aj vo vhodnej dobovej podobe jeho prilby. Portrét panovníka je doplnený krížom z obdobia Veľkej Moravy z archeologického náleziska v Mikulčiciach. Averzu návrhu dominuje pôdorys devínskeho kostola, vhodne doplnený slovanským písmom - hlaholikou. Prínosom autora sú vhodne použité historické prvky charakterizujúce dobu, ktoré sú podané súčasným sochárskym jazykom. Hodnotu návrhu znásobuje súlad averzu a reverzu a použitý kruhopis s historizujúcim písmom, ktorý ohraničuje ozdobný prvok - perlovec.

Druhá cena bola udelená Branislavovi Ronaiovi. Návrh v prepracovanej podobe tiež zaznamenal výrazné skvalitnenie, hlavne v portréte Rastislava. Čistá kompozícia reverzu s výborným portrétom je dotvorená vhodne zvoleným a umiestneným písmom. Na averze autor stvárnil solúnskych bratov Konštantína a Metoda, ktorí s Rastislavovou podporou rozvinuli na Veľkej Morave mnohostrannú vieroučnú, organizačnú a kultúrnu činnosť. Ich príchod bol počiatkom realizácie Rastislavovho plánu na vytvorenie samostatnej slovanskej cirkevnej provincie a zabezpečenie legitimity a suverenity Veľkej Moravy - najstaršieho slovanského štátu v strednej Európe.

Tretia cena nebola v súťaži udelená.

Plánovaný termín emisie zlatej zberateľskej mince je v novembri 2014.

I. cena a realizácia
II. cena

súbor euromincí "Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO na Slovensku – Bardejov".

Ukážka dizajnu súboru euromincí "Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO na Slovensku – Bardejov".2014 ,
BU náklad 4000 ks
emisná cena 20,00 €

súbor euromincí "Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO na Slovensku – Bardejov".
súbor euromincí "Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO na Slovensku – Bardejov".
súbor euromincí "Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO na Slovensku – Bardejov".
súbor euromincí "Svetové kultúrne dedičstvo UNESCO na Slovensku – Bardejov".

Súbor euromincí 2014 XXII.Zimné olympijské hry Soči 2014

Ukážka dizajnu pripravovaného súboru euromincí 2014 XXII.Zimné olympijské hry Soči 2014, vo vyhotoveniach SU, proof like v plexi obale, a proof like v drevenej kazete

Súbor euromincí 2014 XXII.Zimné olympijské hry Soči 2014
Súbor euromincí 2014 XXII.Zimné olympijské hry Soči 2014
Súbor euromincí 2014 XXII.Zimné olympijské hry Soči 2014

Nová 10 euro bankovka 2014

2 euro 2014 Slovensko 10. výročie vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie

Výsledky verejnej anonymnej súťaže na výtvarný návrh pamätnej mince v nominálnej hodnote 2 eurá k 10. výročiu vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie

Prvého mája 2004 prišlo k masívnemu rozšíreniu Európskej únie o desať nových členských krajín, vrátane Slovenska. Národná banka Slovenska pripravuje k 10. výročiu vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie vydanie pamätnej dvojeurovej mince. Na jej výtvarný návrh bola v apríli 2013 vyhlásená verejná anonymná súťaž.

Do súťaže bolo predložených 24 výtvarných riešení národnej strany mince od 11 autorov. Komisia guvernéra NBS na posudzovanie výtvarných návrhov slovenských eurových mincí ich hodnotila v máji 2013. Jej odborným poradcom bol Mgr. Peter Beňo, zástupca Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky.

Na realizáciu národnej strany mince bol schválený návrh výtvarníčky Márie Poldaufovej, ktorý v súťaži získal prvú cenu. Odborná komisia ocenila jeho prehľadnú a čistú kompozíciu, ktorej dominujú písmové znaky EÚ a štátny znak Slovenskej republiky. Vyzdvihla najmä skutočnosť, že použitá symbolika je namodelovaná tak, aby bola zreteľná aj na malej ploche pamätnej mince. Návrh jasne symbolizuje vstup Slovenskej republiky do Európskej únie a náznakom symbolu eura reflektuje aj vstup Slovenska do eurozóny.

Autorka Mária Poldaufová získala v súťaži aj druhú cenu- Bola jej udelená za premyslene vypracovaný návrh s viacerými symbolmi vzťahu Slovenska k Európskej únii. Komisia ocenila vtipný nápad s pečatidlom so štátnym znakom, ktorým Slovensko vtláča svoju pečať do knihy - histórie EÚ.

Tretia cena bola udelená Branislavovi Ronaiovi. Jeho návrh vhodne akcentuje skutočnosť, že do EÚ prvého mája 2004 vstúpilo súčasne desať nových krajín (desať hviezd EÚ), vrátane Slovenska, ktoré je reprezentované najväčšou hviezdou a mapou.

Odporučenie odbornej komisie na realizáciu pamätnej mince a na rozdelenie cien zo súťaže schválil guvernér Národnej banky Slovenska svojím rozhodnutím v júni 2013. Plánovaný termín emisie je v apríli 2014. Pamätná minca bude mať rovnaké parametre ako bežná obehová dvojeurová minca, je určená pre obeh a bude ňou možné platiť vo všetkých krajinách eurozóny.

zdroj : www.NBS.sk

http://www.nbs.sk/sk/bankovky-a-mince/eurove-mince/aktuality/vysledky-su...

1 cena a realizacia
2 cena
3 cena