Dnes je   -   - 95 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Ako by ste riešili problém s košatými komentármi užívateľa amalka5883?

Vôbec nijako. Nepredstavujú žiadny problém. Kto chce, nech ich číta, ostatní nech sa naučia ich ignorovať.
57% (36 hlasov)
Stále by som sa mu pokúšal dohovárať, pôsobiť dobrým slovom, vychovávať. Nič iné. Verím, že to nakoniec zaberie.
0% (0 hlasov)
Moderátori nech využívajú svoje právomoci a rozvláčne komentáre, nezrozumiteľné príspevky a táraniny ihneď mažú.
22% (14 hlasov)
tzv. Karlov návrh - ponechať amalke jeho vlastné Blbosti, ostatné komentáre upravovať podľa zaužívaného štandardu, resp. mazať.
11% (7 hlasov)
Nateraz nijako. Ale pri najbližšom previnení, ktoré sa mu dlhodobo vyčíta, amalku bez varovania zablokovať.
3% (2 hlasy)
Amalku zablokovať okamžite a definitívne. Príležitostí na korekciu svojho správania mal už veľa, ďalšie nemajú zmysel.
6% (4 hlasy)
Celkový počet hlasov: 63

Komentáre

Re: Ako by ste riešili problém s košatými komentármi ...

Anketa bola ukoncena.

V prvom rade chceme podakovat vsetkym, ktori sa do hlasovania zapojili.

Vysledky hlasovania jednoznacne potvrdzuju, ze vypisat tuto anketu malo zmysel. Dovtedy bolo pocut (snad az na 1-2 vynimky) iba nazory ludi, ktori boli nespokojni s amalkovym specifickym prejavom. Anketa vsak ukazala, ze tieto nazory nie su vacsinove.

Mohlo by sa zdat, ze prva moznost absolutne vyrazne dominuje nad ostatnymi, ktore mozno zanedbat. Treba vsak vysledky ankety spravne interpretovat.
Prva moznost je o tom, ze amalkov prejav hlasujucim neprekaza a netreba s nim robit nic. Vsetky dalsie moznosti su o tom, ze hlasujucim jeho prejav viac ci menej prekaza a navrhuju, ze s nim treba urobit aspon nieco. Nie vsetci sa vsak zhoduju v tom, co by to nieco malo byt.
Pri takomto pohlade na vec je pri celkovom pocte 63 hlasov pomer 36:27, v percentach zhruba 57% : 43%. To znamena, ze amalkov prejav nejakym sposobom prekaza az 43% hlasujucich, co kazdy sudny clovek musi uznat, ze rozhodne nie je zanedbatelne cislo. Nie som si isty, ci je tu este niekto podobne kontroverzny (ak nepocitame moderatorov, samozrejme).

Pravidla ankety vsak boli nastavene istym sposobom a vopred riadne ohlasene, takze podla nich sa teda bude realizovat prva moznost - moderatori budu amalkov prejav povazovat za rovnako neskodny ako prejav hocikoho ineho na BM a nebudu ho postihovat za jeho specifickost. Nespokojnym nezostava nic ine, len sa ho podla odporucania vacsiny naucit ignorovat. Ako sa to da, sa treba spytat tych, co hlasovali za prvu moznost.

Ako najvacsi vitaz a "frajer" moze vyjst z tejto ankety prave samotny amalka. Ak je naozaj taky inteligentny, ako tu bolo prehlasene, hravo spravne vyhodnoti pomer 57:43 a zariadi sa podla neho.
Uvidime. Nechajme sa prekvapit, ako to dopadne.

Moderatori tymto nateraz povazuju temu amalkovych komentarov za definitivne uzavretu.
Este raz dakujeme a prajeme pekne letne dni.

PS: Moderatori dufaju, ze v buducnosti nebudu musiet riesit ponosy na amalkov prejav (napr. ze mu amalka kazi svojim komentarom inzerat apod.) ani od jedneho z tych 36 clenov BM, ktori hlasovali za prvu moznost.

"Ak sa neviete zmieriť s tým, že danému fenoménu nerozumiete a na jeho skutočné porozumenie nemáte mentálnu kapacitu, prikloníte sa prakticky k akémukoľvek vysvetleniu, len aby ste uľavili svojmu kognitívnemu diskomfortu."
Ján Markoš