Dnes je   -   - 152 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Má niekdo skúsenosť : silverglobe.eu

3 príspevky / 0 nových
Skok na posledný príspevok
Marián 777
Obrázok používateľa Marián 777
Neprihlásený
Seriózny obchodný partnerÚčastník gulášky
Existuje od: 19.02.2012
Príspevkov: 1726
Má niekdo skúsenosť : silverglobe.eu

Mal už niekto skúsenosť s týmto e-shopom : http://silverglobe.eu

xx

Marián 777
Obrázok používateľa Marián 777
Neprihlásený
Seriózny obchodný partnerÚčastník gulášky
Existuje od: 19.02.2012
Príspevkov: 1726
Re: Má niekdo skúsenosť : silverglobe.eu

objednával stade už niekto ?

xx

juice
Neprihlásený
Seriózny obchodný partner
Existuje od: 24.09.2013
Príspevkov: 254
Re: Má niekdo skúsenosť : silverglobe.eu

Vyzera to, ze odtial nikto z BM este neobjednaval.
Tak som si povedal, ze risknem svoje peniaze a poviem vam ako to dopadlo Laughing out loud

Stranka je celkom dobre prepracovana (az na tie preklady), maju tam uvedene vsetky potrebne kontakty a vyzera to, ze posobia aj v Nemecku, co by malo byt zarukou nejakeho dohladu nad tymto e-shopom.
Tak som zadal objednavku a cakal som na potvrdzujuci mail s udajmi o platbe. Ako jediny udaj pre platbu tam svietilo cislo uctu (ziaden variabilny symbol ani nic podobne). Keby nebola objednavka investicnych minci zavazna, tak v tomto momente by som odtial odisiel a viac sa nevratil. Takto mi nezostavalo ine, len dokoncit platbu. Medzitym som im napisal, ze co tam mam uviest, aby vedeli moju platbu sparovat s objednavkou. Ze staci meno...
Pre vylepsenie svojho dojmu z tohto portalu som sa snazil na nete najst nejake recenzie na tento obchod. Nasiel som dohromady 2 (z ktorych jedna vyzerala ako od majitela webu a druha sa podobala na tu prvu). Tak som cakal, kedy sa zmeni status mojej objednavky z "potvrdene" na "zaplatene". Nezmenil sa. Tak som tam po tyzdni pisal, ze co s tym je. Dostal som kratku odpoved lamanou anglictino-nemcinou, ze mal toho strasne vela a ze to posle v priebehu tyzdna. Ozval som sa o dalsi tyzden. Napisal mi (v pondelok), ze mince poslal v piatok ako sluboval a ze urcite na druhy den ich budem mat (co znie pri medzistatnej zasielke dost neuveritelne).
Tesne predtym, nez som sa mu chcel pripomenut opat, mi poslal ospravedlnujuci sa mail pisany lamanou nemcinou. Nieco v zmysle, ze ak mince nepridu v pondelok (mne ci jemu?), tak mi posle polovicu a druhu potom dalsi tyzden. Tak som cakal dalej. Nasledujuci tyzden uz prisiel povzbudivy mail z DHL, ze nieco je na ceste Smile
Dnes som si bol balik vyzdvihnut a cestou som tipoval, ci tam bude vsetko, alebo len polovica. Nakoniec tam boli vsetky mince - pekne zabalene a v perfektnom stave.

Zhrnutie: Nabuduce si dobre rozmyslim, ci este odtialto budem nakupovat (jedine ze by zas bola nejaka velmi vyhodna ponuka - ako tato).

P.S.: Cele to trvalo presne mesiac.
P.S.2: Status mojej objednavky sa stale nezmenil Laughing out loud