Dnes je   -   - 191 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Dvojeurovky

4 príspevky / 0 nových
Skok na posledný príspevok
100metallica
Neprihlásený
Dlho sa neukázal
Existuje od: 30.11.2009
Príspevkov: 10
Dvojeurovky

Ahojte.

"Ja nakupujem na dvojeurovky.webnode.sk, majú mince UNC (naozaj UNC, bez odtlačkov, škrabancov a bohviečoho), v BA sa s nimi dá stretnúť, dokonca vždy keď prídem si chodíme sadnúť do kaviarne a ... odporúčam.

Samo" (citacia zakaznika z daneho dna)

MilanBA
Neprihlásený
Moderátor príspevkovSeriózny obchodný partnerSuper obchodný partnerPartner stránkyVIP 2012VIP 2013VIP 2014Účastník gulášky
Existuje od: 25.06.2010
Príspevkov: 3369
Re: Dvojeurovky

Ahoj Samo, to nakupujete mince sam u seba?
Ako tam dosahuju, ze ich mince su naozaj bez skrabancov, ked uplne dokonala minca sa v rolke da castokrat najst v pocte nanajvys 1-2 kusy?

"Ak sa neviete zmieriť s tým, že danému fenoménu nerozumiete a na jeho skutočné porozumenie nemáte mentálnu kapacitu, prikloníte sa prakticky k akémukoľvek vysvetleniu, len aby ste uľavili svojmu kognitívnemu diskomfortu."
Ján Markoš

ImriTO
Neprihlásený
Seriózny obchodný partner
Existuje od: 17.09.2011
Príspevkov: 511
Re: Dvojeurovky

Nakupovať u seba je fajn. Smile MilanBA má pravdu a aj veľa iných to potvrdí,že nájsť dokonalú UNC mincu pri tej technike razenia je ťažké.V tomto netreba zavádzať lebo potom to môže kupujúci brať tak,že nie je spokojný so sľubovanou kvalitou a to je na reklamáciu. P.S. za tie ceny by som to nekupoval.

ajo
Neprihlásený
Seriózny obchodný partnerSuper obchodný partner
Existuje od: 05.07.2011
Príspevkov: 325
Re: Dvojeurovky

To bude nedorozumenie. Určite nik sám od seba mince nekupuje. Ale verím že niekto sám so sebou môže ísť do kaviarne pokecať. Mier