Dnes je   -   - 74 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Burza v Humennom

Všetci ktorí budú mať čas a príjdu budú vítaní.

burza_humenne.jpg

Komentáre

V sobotu už mám program

V sobotu už mám program Sad
Nemôžete to preložiť na nedeľu? Smile

Si vis pacem, para bellum.
Acta non verba.

jesné

jasné, že budeme tam:)čakáme Ťa

EUGEN

Kde je komplex Hviezda?

Kde je komplex Hviezda?

Čestne prehlasujem, že na tejto stránke mám len jeden nick : mousson1

Hviezda

Medzi ulicou Pugačevovou a Hviezdoslavovou
http://mapa.zoznam.sk/?search=Humenn%C3%A9%2C+hviezda

EUGEN

Vie mi niekto povedať ako to

Vie mi niekto povedať ako to dopadlo v Humennom a aká bola ponuka?

Si vis pacem, para bellum.
Acta non verba.

stretnutie

V sobotu 10.12.2011 v komplexe HVIEZDA , v reštaurácii TEATRO uskutočnila II. numizmatická burza rozšírená aj o zberatelov roznych smerov ako sú zberatelia známok, pivových etikiet a roznych iných rekvizít.
Tohto roku sa II. humenskej numizmatickej burze sa zúčastnili numizmatici z Považskej Bystrice, Ružomberku, liptovského Mikuláša, Košíc, Prešova, Sniny a humenských numizmatikov a aj nečlenov pobočky, ktorí prišli ponuknuť svje zveratelské vecí. Prišli aj poliaci zo Sanoku.
Na burze sa numizmatici prezentovali velkým množstvom zaujimavého materiálu od staroveku cez stredovek až po vzácne mince a medaily z novšieho obdobia. Vnímaví návštevnici, ktorý sa na burze zúčastnili vo velkom množstve, ba zúčastnili aj celé rodiny, mali možnosť medzi materiálmi uvidieť aj vzácne kúsky, ktoré sa len malokedy objavia na najvačších aukciach v Bratislave alebo v Košiciach či v Prahe čo našu humenskú numizmatiku v hodnoteniach úrovne zaraduje na vyššiu úroven. Ved vidieť zlatú mincu Svatopluka, ktorá sa len ojedinele objavuje na najznámejších aukciach na Slovensku alebo v Čechach a ma velkú zberatelskú hodnotu,
Vzácnym a obdivovaným materiálom bola bola aj medaila Cyrila a Metoda na jednej strane a na opačnej strane s potretom Jána pavla II s monsiorom kardinálom Tomkom, rodakom z nedalekého Udavského od svetoznámeho medailera Schffira
Krásnym a milým prekvapením bolo, že za predajnými stolmi boli maldí numizmatici školského veku, ktorých do tajov numizmatiky zasväcujú ich dedkovia ako pán Gajdoš zo Zemplínskych Hamrov., Humenská numizmatika naberá na svojej vážnosti, lebo počas burzy 5 záujemcovia požiadali predsedu pobočky o členstvo v Slovenskej numizmatickej spoločnosti - pobočka Humenné.
Výbor numizmatickej pobočky vyslovil velké podakovanie primátorke a jej zástupcovi p, Semancovi za úspešnú realizáciu burzy, ako aj vedeniu reštaurácii TEATRO k vytvoreniu velmi príjemného prostredia pre predajcov, ale aj navštevníkov, ktorí navštívili burzu na posedenie a konzultácie s odborníkmi humenskej numizmatickej pobočky.

Toľko pozmenený výpis zo zápisnice.

Z môjho pohľadu ako tajomníka sa jednalo o príjemné stretnutie zberateľov - numizmatikov. Nikto sa nikam neponáhľal ako na masovejších akciách v krajských mestách. Kto nešoféroval si mohol posedieť pri poháriku a zajesť guľašom:).

EUGEN

Burza.

Pre zberateľov ktorí chodia do TN,BA, to bola malá burza. Ponúkaný sortiment primeraný,zlaté mince cca 100 kusov,striebro , niečo €, bankovky .Mimoriadne oceňujem možnosť sadnúť si do reštaurácie,ktorá je v miestnosti ,kde je burza, najesť sa ,vypiť a zapiť dobré obchody. Pohoda.

Čestne prehlasujem, že na tejto stránke mám len jeden nick : mousson1