Dnes je   -   - 73 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Používateľské ikony

Význam jednotlivých používateľských ikon je nasledovný:

Administrátor webu Má najvyššie oprávnenia na stránke. Meno administrátora je uvedené v spodnej časti stránky. Správu administrátorovi stránky môžu zaregistrovaní používatelia poslať tu, ostatní návštevníci tu.
Moderátor príspevkov Moderátori môžu na stránke mazať alebo upravovať ľubovoľný obsah, označovať najlepší obsah, blokovať používateľov, atď. Moderátori udržujú poriadok na stránke, ich zoznam je uvedený v spodnej časti stránky.
Partner stránky Používatelia, ktorí poslali finančný príspevok na prevádzku stránky. Partnerský program je od decembra 2011 nahradený VIP programom.
VIP VIP (veľmi dôležitý partner) je označenie pre používateľov, ktorí svojou finančnou podporou umožnili v konkrétnom roku existenciu tejto stránky.
Seriózny obchodný partner Toto označenie je automaticky pridelené používateľom, ktorí majú pozitívne hodnotenia od 20 a viac ľudí, a počet negatívne hodnotiacich ľudí je maximálne 10%. Čiže na každých 10 pozitívnych hodnotiteľov je tolerovaný 1 negatívny.
Super obchodný partner Toto označenie je automaticky pridelené používateľom, ktorí majú pozitívne hodnotenia od 100 a viac ľudí, a počet negatívne hodnotiacich ľudí je maximálne 10%. Čiže na každých 10 pozitívnych hodnotiteľov je tolerovaný 1 negatívny.
Skúsený zberateľ Toto označenie prideľujú moderátori zberateľom, ktorí majú vynikajúce skúsenosti vo svojej špecializácii. Viac info a zasielanie nominácií na toto hodnotenie tu.
Divný to človek Toto označenie prideľujú moderátori divným používateľom, ktorých ešte nechcú zablokovať, ale ktorí si už o to "koledujú". Viac info a zasielanie nominácií na toto hodnotenie tu.
Pod 18 rokov Používateľ, ktorý je mladší ako 18 rokov. Kto sa neprizná, bude zrušený (skôr či neskôr sa na to príde).
Nový používateľ Používateľ, ktorý je na tejto stránke zaregistrovaný menej ako 10 dní. Po tomto čase sa označenie automaticky odoberie.
Účastník gulášky Zaslúžilý účastník gulášky - pravidelnej najvýznamnejšej udalosti používateľov tejto stránky.
Dlho sa neukázal Používateľ, ktorý sa na tejto stránke neprihlásil viac ako 30 dní. Ak sa používateľ prihlási, toto označenie sa mu automaticky odoberie.
Zablokovaný používateľ Používateľ, ktorého prístup na túto stránku bol zablokovaný.

Denné limity príspevkov pre jednotlivé kategórie používateľov sú uvedené tu: www.burza-minci.com/node/26070