Dnes je   -   - 66 online - neprihlásený - odborná sekcia.
Macho a Chlapovič - Aukcie, Eshop, Investičné zlato

Ďalšie inzeráty predajcu:

Ocenenie - Marineland 4 1 rok 46 týždňov Súťaž od: 0.00 € (0)

Marineland

Cena v €: 
0,00
Cenové ponuky: 
Chcem dostávať cenové ponuky
Forma predaja: 
Aukcia - predám najvyššej ponuke, nad minimálnu cenu, v nižšie určenom čase

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o ocenenie danej mince, je to dedičctvo po rodičoch

Marineland
Marineland

Komentáre

Re: Marineland

Toto je dalšia minca

Zlatá SK minca 5000sk

Re: Marineland

A takato

Minnca

Re: Marineland

Zdravím Vás,
Nikto zatiaľ nezareagoval, tak pridám prvú reakciu ja:

  • tá prvá "minca", alebo skôr žetón, je v podstate len takým turistickým suvenírom na pamiatku - nie je vyrobená z drahých kovov a jej hodnota bude len symbolická - najlepšie spravíte, ak si ju necháte na pamiatku
  • druhá minca 5000 Sk je už regulérna slovenská zlatá (.900) pamätná minca. Jej cena sa bude hýbať jednak podľa ceny zlata plus zberatelia radi za ňu zaplatia niečo navyše - v skutočnosti, medzi zberateľmi je pomerne vyhľadávaná. Ak si zadáte do vyhľadávača 5000 Sk 1999, nájdete niekoľko odkazov na ponuku tejto mince, z ktorých si môžete spraviť predstavu o cene - aktuálne by to malo byť cca. 700+ eur, podľa stavu a príslušenstva (máte aj krabičku?)
  • no a do tretice sa jedná o slovenskú striebornú pamätnú mincu 200 Sk z roku 1999 a ak dobre vidím, tak zrejme v proof prevedení. Hoci je "len" zo striebra, medzi zberateľmi je tiež dosť vyhľadávaná a predáva sa za ceny cez 200 eur (ak je to proof)

Len ešte upozorňujem, aby ste sa nesnažili tie pamätné mince vyberať z kapsúl, a že ten certifikát, ktorý je odfotený so striebornou mincou, patrí k tej zlatej minci.

Re: Marineland

K bodu dva ….. certifikát , prebal, katalógový list sú dôležité súčasti pri cene
K bodu tri. …. I keď minca by podľa krabičky a certifikátu mohla byť PROOF trochu ma matie typ bubliny, ktorá vypovedá v prospech kvality b k.

Asi tak.